Title Image

Blog

COM INFLUEIXEN LES FASES LUNARS EN EL CABELL?

És ben cert que les fases de la lluna influeixen en com creix el nostre cabell i us volem explicar el perquè. La lluna és un satèl·lit natural que exerceix una gran influència sobre el planeta terra i sobre tots els éssers vius que hi habitem. Les marees responen a la seva acció gravitacional i en agricultura, per exemple, la lluna regeix, des de fa milions d’anys, els processos de sembra, recol·lecció o poda. Els canvis climàtics i les estacions també reben la seva influència.

Moltes cultures veneren la lluna amb l’esperança d’obtenir millors collites i de tenir més sort a la vida. La lluna recorre 13 vegades la circumferència de la terra, produint 13 llunacions. Cada una d’elles dura aproximadament 29 dies i està dividida en 4 etapes o fases lunars. Aquestes fases lunars poden modificar l’energia, sensibilitat, estat d’ànim, etc… dels éssers vius.

I el nostre cabell, així com les nostres ungles, també rep aquesta potent influència lunar. Creix més o menys de pressa en funció de la fase de la lluna en què ens el tallem. És cert que el mateix cabell ens dóna senyals de quan cal tallar-lo, però també està bé tenir present quina fase de lluna ens afavoreix més fer-ho depenent de les nostres necessitats.

Seguidament us enumerem les fases lunars, i us expliquem quina incidència tenen sobre els nostres cabells:

Quart creixent
Creix més fort i més de pressa

Lluna plena
Ideal per Quan tenim un cabell malmès i escàs, i necessitem que creixi amb més abundància i brillantor.

Quart minvant
És la fase ideal per tallar el cabell si en tenim molt I volem controlar el seu volum.

Lluna nova
No és bon moment per tallar perquè creix molt dèbil I cau molt més

Aquest és el calendari lunar dels mesos que queden del 2020:

OCTUBRE
Quart creixent DIA 24
Lluna plena DIA 02
Quart minvant DIA 09
Lluna nova DIA 17

NOVEMBRE
Quart creixent DIA 23
Lluna plena DIA 01
Quart minvant DIA 08
Lluna nova DIA 16

DESEMBRE
Quart creixent DIA 22
Lluna plena DIA 30
Quart minvant DIA 07
Lluna nova DIA 15

Cada principi de mes us anirem informant a través de les nostres xarxes socials. Ens seguiu? @spelperruquers

DEIXA EL TEU COMENTARI