Title Image

Blog

Núvies que tenen llum propia

Escollir el pentinat per a un dels dies més importants i emocionants de la teva vida no és cosa fàcil, ho

sabem! Hi ha molts factors que influeixen en l’elecció, com per exemple, el tipus de vestit, l’escot, si és

una ceremonia més formal o més d’estar per casa, la llargada del teu cabell, les tendències del moment i un llarg etcétera. Tot seguit, fem un repàs per tots els tipus de pentinats de núvia perquè puguis escollir el que més encaixa amb el teu estil i personalitat.

 

Recollits baixos

Els recollits sempre son una bona i còmode opció, per evitar que els cabells et facin nosa i per mantenir un look perfecte durant moltes hores. Són perfectes per a casaments en dies calurosos. Pots optar pels recollits baixos, a l’altura del clatell, tipus «chignon», monyos de ballarina o lleument despentinats. Aquest tipus de pentinat és un clàssic elegant i molt afavoridor que mai falla. Aquests recollits baixos són ideals per donar protagonisme a l’esquena.

 

 

Recollits alts

És un dels pentinats que estan molt de moda aquest any i aporten un aire molt sofisticat. Per optar per un recollit alt és imprescindible tenir els cabells bastant llargs, per poder dotar el recollit de molt volum i alçada.

 

 

Recollits laterals

Aquesta és una altra de les opcions ideals per a les núvies, ja que el cabell es veu delicat, femení i molt elegant, i pot complementar a la perfecció tots els tipus de vestit. El recollit ha de ser esponjós, amb moviment i amb ones.

 

 

Recollits amb efecte despentinat

Si vols lluïr un look natural i desenfadat, aquesta és sens dubte, la millor opció per a tu. Els pentinats despentinats, valgui la redundància, ja fa temps que són tendència i evidentment també són una molt bona opció per a núvies. Per tal d’aconseguir un aspecte romàntic els recollits d’aquest tipus s’han de caracteritzar pel volum, el gran cos i l’elegància. Pentinats voluminosos, cares completament lliures i metxes soltes per darrere, una aposta segura.

 

 

Semirecollits

Si prefereixes portar els cabells recollits només en una part, tens diverses opcions per aconseguir un look molt natural i elegant a la vegada. Cues amb el cabell tornejat o lleument despentinat amb tupè, que queden perfectes acompanyades amb una infinitat d’accessoris que poden ajudar-te a complementar el look. Si tens els cabells llargs i gruixuts, una bona opció és fer una cua de cavall fluixa, és a dir, que caigui per darrere del cap, lligada suaument amb el propi cabell.

 

 

Cabells sense lligar

Si vols lluir els cabells deixats anar, una opció ideal són les ones elegants, que fa temps que són tendència i que queden bé a tot tipus de cabells. Caigudes suaus i llises, ondulacions àmplies, i també rínxols perfectes fan d’aquest pentinat una autèntica delícia amb més varietat de la que pot semblar.

 

 

Trenes

Les trenes són una altra de les clares tendències de núvies d’enguany. Poden servir per recollir el cabell de manera total o parcial. Les opcions amb trenes són infinites!

 

 

Cabell acabat amb efecte wet

Ja sigui amb el cabell deixat anar o recollit, aquesta és una altra de les tendències que pots tenir en compte.

 

 

Cabell curt

Un look amb molta personalitat que també admet gran varietat d’opcions, com per exemple, ondulacions desordenades, petites trenes o tupés.

 

 

Flors, tiares, diademes i vels

És difícil imaginar-se un casament sense flors, oi? Les flors poden servir per decorar-ho absolutament tot, també els teus cabells. Poden marcar la diferència i donar un toc romàntic i funcionen bé amb tot tipus de pentinats, de cabells i de llargades. Una magnífica tiara de flors farà lluïr la núvia sense cap mena de dubte, així com també una diadema més petitona i subtil, o una sola flor que sobresurt d’una trena. Són complements que fan brillar qualsevol dels pentinats. Cal parlar també del vel, el complement per excel·lència de les núvies. Si ets de les que no vols renunciar-hi, trobaràs mil pentinats per acompanyar-lo.

 

 

A Spel perruquers ens agradarà molt participar d’un dia tant especial com el del teu casament, i t’ajudarem i t’assessorarem amb tot el què et calgui, perquè puguis brillar d’aquesta manera tant especial i autèntica amb la que brillen les nú