Title Image

Blog

És normal que em caiguin els cabells?

Avui en dia no existeixen evidències científiques que recolzin que la caiguda estacional del cabell, tot i que, en major o menor mesura, és possible que els cabells segueixin uns cicles vitals relatius a les estacions de l’any.

És cert que a la tardor es produeixen una sèrie de factors crítics per als nostres cabells. La caiguda, en aquesta època, passa en gran mesura, pels canvis ambientals. Ens hem exposat molt al sol durant l’estiu, fa més fred, hi ha menys hores de llum, i tots aquests factors, d’una manera o altra, afecten la producció hormonal del nostre cos.

 

Hi ha d’altres factors que afecten la salut capil·lar, per exemple l’estrés o l’alimentació. Aquestes situacions provoquen que el cabell rebi menys nutrients i entri a la fase de caiguda. La suma d’aquests factors a la caiguda normal dels cabells, és el que ens fa posar en alerta.

 

Sabíeu que els nostres cabells viuen entre 2 i 6 anys? I que el cicle de vida capil·lar té 3 fases: el creixement, l’estancament i la caiguda.
La caiguda doncs, forma part del cicle vital del nostre cabell i no cal preocupar-se en excés. Només cal estar alerta i quan notem que, al tocar-nos el cabell, ens queden als dits més de 2 o 3 cabells, aplicar aquests consells bàsics:


1. És impresindible un bon sanejament de puntes per evitar el trencament.
2. Seguir un tractament amb la col·lecció Genesis de Kerastase, una gamma de productes fortificants, de doble acció, formulats professionalment per enfortir el cabell i reduir-ne el trencament i la caiguda. Aquests productes proporcionaran al teu cabell una rutina complertíssima en quatre passos: bany, tractament, protecció i estimulació.

Pregunta’ns i te’n explicarem els detalls!